Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Temat i słowa kluczowe
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = tłuszcz jadalny] lub [Temat i słowa kluczowe = tłuszcz przeestryfikowany] lub [Temat i słowa kluczowe = tłuszcz roślinny] lub [Tytuł = Tłuszcze roślinne jadalne \- Tłuszcze przeestryfikowane BN\-91\/8053\-16] lub [Autor = Ptasznik, Stanisław] lub [Autor = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.]

Wyników: 18

Obiektów na stronie:

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1978
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1978
branżowa norma

Jerzewska, Małgorzata Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1986
branżowa norma

Mińskowski, Karol Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.

1976
branżowa norma

Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.

1975
branżowa norma

Piłat, Krystyna Nering, Barbara Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.

1976
branżowa norma

Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego. Oprac.

1972
branżowa norma

Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.

1977
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1987
branżowa norma

Kłossowska, B. Obiedziński, M. Wawrzyniewicz, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1984
branżowa norma

Panasik, Marek Fornalik, Helena Zawadzka, Krystyna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1986
branżowa norma

Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1992
branżowa norma

Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1984
branżowa norma

Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.

1991
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji