Strzelecki, Jerzy ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 16 kwietnia 1987 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 listopada 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
6 gru 2022
6 gru 2022
31
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4574
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Strzelecki, Jerzy, 1987, Wieprzowina - Elementy przygotowane do przetwórstwa i obrotu krajowego BN-87/8011-02 | 6 gru 2022 |
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Wasilewski, Przemysław Dariusz Sobierański, Aleksander Nowachowicz, Jerzy. Red.
Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel
Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Wieczorek, Hanna Lipowska, Anna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Koczywas, Eugeniusz Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź. Oprac.