Piłat, Krystyna ; Nering, Barbara ; Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Olejarskiego dnia 25 marca 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie czynności określonych normą od dnia 1 października 1976 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
15 gru 2022
15 gru 2022
72
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4628
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Tłuszcze roślinne jadalne - Ocena organoleptyczna metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów utwardzonych BN-76/8050-24 | 15 gru 2022 |
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Mińskowski, Karol Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Ptasznik, Stanisław Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Jerzewska, Małgorzata Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.