Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 1 września 1983 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1984 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
19 gru 2022
19 gru 2022
26
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4633
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Tłuszcze roślinne jadalne - Olej rzepakowy surowy o niskiej i obniżonej zawartości kwasu erukowego BN-83/8051-05 | 19 gru 2022 |
Ptasznik, Stanisław Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Jerzewska, Małgorzata Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Płatek, Teresa Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Mińskowski, Karol Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.