Kowalski, Z. ; Drzazga, K. ; Jasek, H. ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. ; Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 17 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 listopada 1991 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
6 gru 2022
6 gru 2022
50
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4581
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe BN-91/8017-10 | 6 gru 2022 |