Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe BN-91/8017-10
Autor:Kowalski, Z. ; Drzazga, K. ; Jasek, H. ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. ; Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:konserwa mięsna ; przetwory mięsne ; wyroby przemysłu spożywczego
Opis:Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 17 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 listopada 1991 r
Wydawca:Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: