Kowalczuk, M. ; Węgiełek, K. ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 20 września 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 kwietnia 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
30 gru 2022
30 gru 2022
24
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4655
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Pieczywo żytnie - Chleb turystyczny BN-77/8071-08 | 30 gru 2022 |
Węgiełek, K. Kowalczuk, Maria SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasak, Henryk Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasek, Henryk Kołodziejczyk, Edward Chachulska, Ryszarda Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.