Węgiełek, K. ; Kowalczuk, Maria ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 10 czerwca 1986 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
30 gru 2022
30 gru 2022
36
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4656
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Pieczywo żytnie - Chleb pełnoziarnisty z żyta BN-86/8071-09 | 30 gru 2022 |
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasak, Henryk Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasek, Henryk Kołodziejczyk, Edward Chachulska, Ryszarda Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Turek, Andrzej SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.