Kowalczuk, Maria ; Węgiełek, Kazimierz ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 20 kwietnia 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
30 gru 2022
30 gru 2022
21
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4654
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Pieczywo żytnie - Chleb opolski BN-77/8071-07 | 30 gru 2022 |
Węgiełek, K. Kowalczuk, Maria SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasak, Henryk Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Jasek, Henryk Kołodziejczyk, Edward Chachulska, Ryszarda Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Żelazowska-Major, Zofia Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Turek, Andrzej SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Turek, Andrzej SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.