Olewiński, S. ; Zawadzki, A. ; Szymańska, M. ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 15 sierpnia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
6 gru 2022
6 gru 2022
52
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4580
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-84/8016-07 | 6 gru 2022 |
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Panasik, Marek Fornalik, Helena Zawadzka, Krystyna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Wieczorek, Hanna Lipowska, Anna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Oprac.
Kaczmarski, Józef Szachewicz, Irena Szostakowska, Alina Wesołkowska, Janina Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.