Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-84/8016-07
Autor:Olewiński, S. ; Zawadzki, A. ; Szymańska, M. ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:konserwa mięsna ; przetwory mięsne ; wyroby przemysłu spożywczego
Opis:Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 15 sierpnia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r
Wydawca:Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: