Wieczorek, Hanna ; Lipowska, Anna ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 27 lutego 1987 r. jako norma obowiązująca od dnia 30 września 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
6 gru 2022
6 gru 2022
51
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4577
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przetwory mięsne paczkowane - plasterkowane i porcjowane BN-87/8014-01 | 6 gru 2022 |
Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Panasik, Marek Fornalik, Helena Zawadzka, Krystyna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego. Oprac.
Koczywas, Eugeniusz Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź. Oprac.