Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Temat i słowa kluczowe
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = metoda chromatografii gazowej] lub [Temat i słowa kluczowe = śruta nasion oleistych] lub [Temat i słowa kluczowe = zawartość izotiocyjanianów] lub [Temat i słowa kluczowe = zawartość 5\-winylo\-2\-oksazolidynotionu] lub [Tytuł = Śruty nasion oleistych \- Oznaczanie zawartości izotiocyjanianów i 5\-winylo\-2\-oksazolidynotionu metodą chromatografii gazowej BN\-84\/8054\-04] lub [Autor = Kłossowska, B.] lub [Autor = Obiedziński, M.] lub [Autor = Wawrzyniewicz, M.] lub [Autor = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.]

Wyników: 14

Obiektów na stronie:

Skwarczyńska, Magdalena Instytut Górnictwa Naftowego i Gazownictwa. Oprac.

1984
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1978
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1978
branżowa norma

Ptasznik, Stanisław Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1991
branżowa norma

Jerzewska, Małgorzata Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1986
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1987
branżowa norma

Panasik, Marek Fornalik, Helena Zawadzka, Krystyna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1986
branżowa norma

Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1992
branżowa norma

Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1984
branżowa norma

Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.

1991
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji