Miłosz, Zofia ; Kucharczyk, Irena ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 15 stycznia 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1986 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
10 lut 2023
10 lut 2023
34
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4745
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby ciastkarskie z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego - Babki biszkoptowo-tłuszczowe - Wymagania wspólne BN-85/8098-07 | 10 lut 2023 |
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena Barowa, Krystyna SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Szof, Adela Żelazowska-Major, Zofia Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Banecki, H. Węgiełek, K. Waśkiewicz, I. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej. Oprac.