Banecki, H. ; Węgiełek, K. ; Waśkiewicz, I. ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 14 lutego 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
10 lut 2023
10 lut 2023
25
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4749
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa BN-78/8098-14 | 10 lut 2023 |
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena Barowa, Krystyna SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kowalczuk, Maria Krasnowska, Barbara Secomska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.