Banecki, H. ; Węgiełek, K. ; Waśkiewicz, I. ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 14 lutego 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
10 lut 2023
10 lut 2023
31
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4749
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa BN-78/8098-14 | 10 lut 2023 |