Szof, Adela ; Żelazowska-Major, Zofia ; Miłosz, Zofia ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 21 maja 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1990 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
30 gru 2022
30 gru 2022
32
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4652
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Metody badań organoleptycznych i fizykochemicznych BN-90/8070-13 | 30 gru 2022 |
Żelazowska-Major, Zofia Szof, Adela Barański, Marek Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena Barowa, Krystyna SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Żelazowska, Z. Szof, A. Petrykowski, S. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.