Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Metody badań organoleptycznych i fizykochemicznych BN-90/8070-13
Autor:Szof, Adela ; Żelazowska-Major, Zofia ; Miłosz, Zofia ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:badania fizykochemiczne ; badania organoleptyczne ; półprodukty ciastkarskie ; wyroby ciastkarskie
Opis:Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 21 maja 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1990 r
Wydawca:Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: