Celem pracy była ocena wpływu genotypu, wieku kur, czasu przechowywania jaj, typu aparatu lęgowego i typu klujnika na zamieralność zarodków, wylęgowość i jakość piskląt ; The aim of the study was to evaluate the impact of genotype, hen age, egg storage duration, type of setter and type of on embryo mortality, hatchability and chick quality
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Aug 4, 2020
May 18, 2020
327
528
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/2267
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ wybranych czynników na wyniki lęgów kurcząt brojlerów | Aug 4, 2020 |
Szymeczko, Roman (1952- ) Pietruszyńska, Dominika Brudnicki, Adam Nowachowicz, Jerzy. Red.
Sobolewska, Adrianna Elminowska-Wenda, Gabriela. Promotor
Buzała, Mateusz Janicki, Bogdan. Promotor Słomka, Artur. Promotor
Kokoszyński, Dariusz Bernacki, Zenon Korytkowska, Henryka Krajewski, Krzysztof Skrobiszewska, Lidia
Bernacki, Zenon Kokoszyński, Dariusz Bawej, Małgorzata
Przegalińska-Gorączkowska, Małgorzata Borys, Bronisław. Promotor
Bogucka, Joanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Marć-Pieńkowska, Joanna Podkówka, Zbigniew. Promotor