Celem pracy była ocena wpływu genotypu, wieku kur, czasu przechowywania jaj, typu aparatu lęgowego i typu klujnika na zamieralność zarodków, wylęgowość i jakość piskląt ; The aim of the study was to evaluate the impact of genotype, hen age, egg storage duration, type of setter and type of on embryo mortality, hatchability and chick quality
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
4 sie 2020
18 maj 2020
534
744
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/2267
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ wybranych czynników na wyniki lęgów kurcząt brojlerów | 4 sie 2020 |
Szymeczko, Roman (1952- ) Pietruszyńska, Dominika Brudnicki, Adam Nowachowicz, Jerzy. Red.
Sobolewska, Adrianna Elminowska-Wenda, Gabriela. Promotor
Kokoszyński, Dariusz Bernacki, Zenon Korytkowska, Henryka Krajewski, Krzysztof Skrobiszewska, Lidia
Buzała, Mateusz Janicki, Bogdan. Promotor Słomka, Artur. Promotor
Bernacki, Zenon Kokoszyński, Dariusz Bawej, Małgorzata
Stęczny, Kamil Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Dankowiakowska, Agata Bednarczyk, Marek. Promotor Bogucka, Joanna. Promotor pomocniczy
Bogusławska-Tryk, Monika Piotrowska, Anna Burlikowska, Katarzyna