Jerzewska, Małgorzata ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 1 września 1986 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lutego 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
19 gru 2022
19 gru 2022
24
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4632
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Spektrofotometryczne oznaczanie barwy ogólnej olejów BN-86/8050-30 | 19 gru 2022 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Ptasznik, Stanisław Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Płatek, Teresa Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Mińskowski, Karol Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa. Oprac.