Celem pracy była ocena cech mięsnych kogutów i kapłonów czterech rodów zarodowych: N88, R55, S11 i P55, uwzględniajaca cechy użytkowe, różne terminy uboju, wartość rzeźną, skład tkankowy tuszek i jakość mięsa ; Streszcz. ang.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Jun 7, 2016
Oct 6, 2014
994
1883
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/712
Edition name | Date |
---|---|
Analiza cech mięsnych kogutów i kapłonów o różnym pochodzeniu i wieku | Jun 7, 2016 |
Maiorano, Giuseppe Kapelański, Wojciech Bocian, Maria Anna Pizzuto, Roberto Kapelańska, Jolanta
Wegner, Marcin Adamski, Marek. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Biesek, Jakub Adamski, Marek. Promotor
Wach, Jan Frąckowiak, Hieronim. Promotor
Budnik, Stanisław Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor