Michalska, Grażyna ; Nowachowicz, Jerzy ; Wasilewski, Przemysław Dariusz ; Sobierański, Aleksander
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
May 11, 2018
Dec 2, 2013
138
279
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/551
Edition name | Date |
---|---|
Sposób odżywiania osób pochodzących z różnych środowisk z uwzględnieniem spożycia mięsa i ryb oraz ich przetworów | May 11, 2018 |
Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel
Nowachowicz, Jerzy Michalska, Grażyna Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Kmiecik, Mirosława
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Wojtas, Wilhelm Chrzanowski, Stefan Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac. Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego, Gdynia. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.