Sposób odżywiania osób pochodzących z różnych środowisk z uwzględnieniem spożycia mięsa i ryb oraz ich przetworów ; Nutrition habits of people with different background; consumption of meat anf fish and their products
Autor:Michalska, Grażyna ; Nowachowicz, Jerzy ; Wasilewski, Przemysław Dariusz ; Sobierański, Aleksander
Temat i słowa kluczowe:fish ; fish products ; meat ; meat products ; mięso ; przetwory mięsne ; przetwory rybne ; ryby
Opis: Współtwórca: Wydawca:Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: