Michalska, Grażyna ; Nowachowicz, Jerzy ; Wasilewski, Przemysław Dariusz ; Sobierański, Aleksander
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
11 maj 2018
2 gru 2013
141
283
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/551
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Sposób odżywiania osób pochodzących z różnych środowisk z uwzględnieniem spożycia mięsa i ryb oraz ich przetworów | 11 maj 2018 |
Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel
Nowachowicz, Jerzy Michalska, Grażyna Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Kmiecik, Mirosława
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Wojtas, Wilhelm Chrzanowski, Stefan Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac. Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego, Gdynia. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.