Michalska, Grażyna ; Nowachowicz, Jerzy ; Wasilewski, Przemysław Dariusz ; Sobierański, Aleksander
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
May 11, 2018
Dec 2, 2013
121
242
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/551
Edition name | Date |
---|---|
Sposób odżywiania osób pochodzących z różnych środowisk z uwzględnieniem spożycia mięsa i ryb oraz ich przetworów | May 11, 2018 |
Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel
Nowachowicz, Jerzy Michalska, Grażyna Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Kmiecik, Mirosława
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Red.
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy Michalska, Grażyna Wojciechowski, Arkadiusz Nowachowicz, Jerzy. Red.
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Chojnacki, Zdzisław Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Michalska, Grażyna. Red.
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz