Harasimowicz-Hermann, Grażyna. Promotr
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
28 sie 2013
6 sie 2013
52
102
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/486
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wysokość i struktura plonu oraz wartość wypiekowa pszenżyta ozimego na tle wybranych zabiegów agrotechnicznych | 28 sie 2013 |
Barczak, Bożena Maciejewski, Mateusz Świtkowski, Mateusz Górska, Aleksandra. Oprac. Górecki, Michał. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Żelazowska-Major, Zofia Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Węgiełek, K. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Turek, Andrzej SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.