Harasimowicz-Hermann, Grażyna. Promotr
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
25 wrz 2023
6 sie 2013
59
102
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/486
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wysokość i struktura plonu oraz wartość wypiekowa pszenżyta ozimego na tle wybranych zabiegów agrotechnicznych | 25 wrz 2023 |
Barczak, Bożena Maciejewski, Mateusz Świtkowski, Mateusz Górska, Aleksandra. Oprac. Górecki, Michał. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.
Węgiełek, K. Kowalczuk, Maria SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, M. Krasnowska, B. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kowalczuk, M. Węgiełek, K. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Waśkiewicz, Irena Turek, Andrzej SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.