Kucharczyk, Irena ; Lipińska, Halina ; Kowalczuk, Maria ; Kołodziejski, Kazimierz ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 20 listopada 1975 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 lipca 1976 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
10 lut 2023
10 lut 2023
30
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4750
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Kremy - Wymagania wspólne BN-75/8098-05 | 10 lut 2023 |
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena Barowa, Krystyna SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Szof, Adela Żelazowska-Major, Zofia Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kowalczuk, Maria Krasnowska, Barbara Secomska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.