Kasprzycka, Jolanta ; Szalbierz, Krystyna ; Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Ministra Rolnictwa, Leśnictwa i Gospodarki Żywnościowej dnia 23 lutego 1987 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
19 sty 2023
19 sty 2023
24
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4702
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Półprodukty cukiernicze - Tłuszcz kakaowy BN-87/8094-08 | 19 sty 2023 |
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Linke, Edmund Szalbierz, Krystyna Reimus, Stanisława Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Nej, Jadwiga Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.