Barlińska, Henryka ; Kasprzycka, Jolanta ; Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej dnia 7 października 1987 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1988 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
19 sty 2023
19 sty 2023
51
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4698
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Kakao BN-87/8094-02 | 19 sty 2023 |
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Kasprzycka, Jolanta Barlińska, Henryka Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.