Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Jan 17, 2023
Jan 17, 2023
9
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4684
Edition name | Date |
---|---|
Tłuszcz kakaowy - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania BN-69/8090-10 | Jan 17, 2023 |
Kasprzycka, Jolanta Szalbierz, Krystyna Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Marek, Brygida Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Instytut Gospodarki Komunalnej. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Organicznego i Tworzyw Sztucznych "Erg". Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Organicznego i Tworzyw Sztucznych "Erg". Oprac.
Zespół Analityczny Instytutu Chemii Nieorganicznej w Gliwicach Zjednoczenie Przemysłu Nieorganicznego. Oprac. Instytut Chemii Nieorganicznej w Gliwicach.Oprac.