Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
17 sty 2023
17 sty 2023
10
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4684
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Tłuszcz kakaowy - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania BN-69/8090-10 | 17 sty 2023 |
Kasprzycka, Jolanta Szalbierz, Krystyna Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Marek, Brygida Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Instytut Gospodarki Komunalnej. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Organicznego i Tworzyw Sztucznych "Erg". Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Organicznego i Tworzyw Sztucznych "Erg". Oprac.
Zespół Analityczny Instytutu Chemii Nieorganicznej w Gliwicach Zjednoczenie Przemysłu Nieorganicznego. Oprac. Instytut Chemii Nieorganicznej w Gliwicach.Oprac.