Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Temat i słowa kluczowe
  • Współtwórca
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = "przetwory mięsne"]

Wyników: 9

Obiektów na stronie:

Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1987
branżowa norma

Wieczorek, Hanna Lipowska, Anna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.

1987
branżowa norma

Koczywas, Eugeniusz Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź. Oprac.

1983
branżowa norma

Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1992
branżowa norma

Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.

1984
branżowa norma

Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.

1988
branżowa norma

Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.

1991
branżowa norma

Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Wasilewski, Przemysław Dariusz Sobierański, Aleksander Nowachowicz, Jerzy. Red.

2009
artykuł

Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel

2014
artykuł

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji