Żelazowska-Major, Zofia ; Szof, Adela ; Barański, Marek ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
30 gru 2022
30 gru 2022
18
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4653
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby ekstrudowane (ekstrudaty) - Chrupki nieoblewane - Metody badań BN-91/8070-14 | 30 gru 2022 |
Szof, Adela Żelazowska-Major, Zofia Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Żelazowska, Z. Szof, A. Petrykowski, S. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Żelazowska-Major, Zofia Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. Oprac.
Walczyk, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Krasnowska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Węgiełek, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.