Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009, nr 2, s. 154-155 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
25 sty 2018
18 maj 2011
47
92
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/96
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Napędy płynowe dla potrzeb przemysłu spożywczego | 25 sty 2018 |
Zastempowski, Bogdan Matuszewski, Maciej (inżynier) Musiał, Janusz Styp-Rekowski, Michał (1946- )
Peszyński, Kazimierz Sawicki, Jerzy Ryszard. Red.
Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego. Oprac.
Wieczorek, Hanna Lipowska, Anna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Panasik, Marek Fornalik, Helena Zawadzka, Krystyna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.