Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009, nr 2, s. 68-69 ; click here to follow the link
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Sep 11, 2023
May 18, 2011
46
88
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/82
Edition name | Date |
---|---|
Badanie procesu fryturowania cebuli | Sep 11, 2023 |
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Żywociński, Krzysztof Gozdecka, Grażyna Korpal, Wojciech
Wachowicz, Marcin Bochat, Andrzej. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Filipczak, Sławomir Wróbel, Alojzy Centralne Laboratorium Przemysłu Lniarskiego, Żyrardów. Oprac.
Domoradzki, Marek Korpal, Wojciech
Woźny, Anita Jerzy, Marek. Promotor