Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009, nr 2, s. 68-69 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
11 wrz 2023
18 maj 2011
46
88
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/82
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Badanie procesu fryturowania cebuli | 11 wrz 2023 |
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Żywociński, Krzysztof Gozdecka, Grażyna Korpal, Wojciech
Wachowicz, Marcin Bochat, Andrzej. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Filipczak, Sławomir Wróbel, Alojzy Centralne Laboratorium Przemysłu Lniarskiego, Żyrardów. Oprac.
Domoradzki, Marek Korpal, Wojciech
Woźny, Anita Jerzy, Marek. Promotor