Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009, nr 2, s. 68-69 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
30 sty 2018
18 maj 2011
45
88
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/82
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Badanie procesu fryturowania cebuli | 30 sty 2018 |
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Barczak, Bożena Moskal, Małgorzata Majcherczak, Edward Bennewicz, Janina Górska, Aleksandra. Oprac. Fereni-Morzyńska, Patrycja. Oprac. Górecki, Michał. Oprac.
Żywociński, Krzysztof Gozdecka, Grażyna Korpal, Wojciech
Wachowicz, Marcin Bochat, Andrzej. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Woźny, Anita Jerzy, Marek. Promotor
Domoradzki, Marek Korpal, Wojciech
Poćwiardowski, Wojciech Domoradzki, Marek Korpal, Wojciech