Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Badanie procesu fryturowania cebuli

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

30 sty 2018

Data dodania obiektu:

18 maj 2011

Liczba wyświetleń treści obiektu:

45

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

88

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/82

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Badanie procesu fryturowania cebuli 30 sty 2018

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji