Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Carcass composition and physicochemical and sensory properties of meat from broiler of different origin ; Skład tuszki oraz właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa kurcząt brojlerów o różnym pochodzeniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 kwi 2018

Data dodania obiektu:

23 kwi 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

46

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

92

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/796

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji