Wydawnictwo Naukowe Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 2013, r. 20, nr 2 (87), s. 19-29 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
27 paź 2016
30 mar 2015
56
104
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/765
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ kolagenu na jakość technologiczną mięsa | 27 paź 2016 |
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Wach, Jan Frąckowiak, Hieronim. Promotor
Budnik, Stanisław Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Biesek, Jakub Adamski, Marek. Promotor
Marć-Pieńkowska, Joanna Podkówka, Zbigniew. Promotor
Dankowiakowska, Agata Bednarczyk, Marek. Promotor Bogucka, Joanna. Promotor pomocniczy