Wydawnictwo Naukowe Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 2013, r. 20, nr 2 (87), s. 19-29 ; click here to follow the link
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Oct 27, 2016
Mar 30, 2015
52
104
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/765
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ kolagenu na jakość technologiczną mięsa | Oct 27, 2016 |
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Wach, Jan Frąckowiak, Hieronim. Promotor
Budnik, Stanisław Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Biesek, Jakub Adamski, Marek. Promotor
Marć-Pieńkowska, Joanna Podkówka, Zbigniew. Promotor
Dankowiakowska, Agata Bednarczyk, Marek. Promotor Bogucka, Joanna. Promotor pomocniczy