Polskie Towarzystwo Nauk Weterynaryjnych
Medycyna Weterynaryjna 2013, 69 (7), s. 424-427 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
11 kwi 2016
17 kwi 2014
64
112
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/605
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Fatty acid content in meat, heart, and liverof conventionally bred Polish Merino lambs | 11 kwi 2016 |
Bernacka, Henryka Peter, Ewa Kasperska, Daria Mistrzak, Magdalena
Stanek, Magdalena Borejszo, Zbigniew Dąbrowski, Janusz (ekologia) Janicki, Bogdan (zootechnika)
Kowalska, Emilia Adamski, Marek. Promotor
Trziszka, Tadeusz Łukasiewicz, Ewa Bobak, Łukasz Kowalczyk, Artur Adamski, Marek (zootechnika) Dobrzański, Zbigniew
Bernacka, Henryka
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Wasilewski, Przemysław Dariusz Sobierański, Aleksander Nowachowicz, Jerzy. Red.
Bogucka, Joanna Roszko-Permus, Dominika Zawadka, Ariel
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz