Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Fatty acid content in meat, heart, and liverof conventionally bred Polish Merino lambs

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

25 wrz 2023

Data dodania obiektu:

17 kwi 2014

Liczba wyświetleń treści obiektu:

65

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

112

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/605

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji