Wróbel, Barbara ; Czyż, Alina ; Lipińska-Szeniako, Krystyna ; WSS SPOŁEM Zakład Garmażeryjno-Mięsny. Oprac.
Zgłoszona przez WSS SPOŁEM Zakład Garmażeryjno-Mięsny ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Garmażeryjno-Mięsnego WSS SPOŁEM dnia 9 marca 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
24 mar 2023
24 mar 2023
19
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4881
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 | 24 mar 2023 |
Roszak, Janina Wróbel, Barbara SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Łacik, Lucyna Wróbel, Barbara SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Wróbel, Barbara Bernardyn, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Wróbel, Barbara SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Idziak, Barbara Zwolińska, Elżbieta SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Kosson, Jadwiga Warszywka, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji, Warszawa. Oprac.