Wróbel, Barbara ; Bernardyn, Maria ; SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów WSS Społem dnia 28 czerwca 1983 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1984 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
3 mar 2023
3 mar 2023
55
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4835
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby garmażeryjne mączno-kaszowo-warzywne z dodatkiem surowców mięsnych - Wymagania ogólne BN-83/8151-01 | 3 mar 2023 |
Łacik, Lucyna Wróbel, Barbara SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Chojczak, Maria Warszywka, Maria Społem WSS, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Roszak, Janina Wróbel, Barbara SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Wróbel, Barbara Czyż, Alina Lipińska-Szeniako, Krystyna WSS SPOŁEM Zakład Garmażeryjno-Mięsny. Oprac.
Wróbel, Barbara SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Wróbel, Barbara Bernardyn, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.