Idziak, Barbara ; SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów ; Ustanowiona przez Dyrektora Spółdzielczego Przedsiębiorstwa Produkcji Garmażeryjnej i Napojów SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców dnia 25 maja 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1986 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Mar 23, 2023
Mar 23, 2023
20
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4860
Edition name | Date |
---|---|
Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 | Mar 23, 2023 |
Warszywka, Maria Gradowska, Albina Społem WSS, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Idziak, Barbara Zwolińska, Elżbieta SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.