Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34
Autor:Idziak, Barbara ; SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:wyroby garmażeryjne ; wyroby mięsne
Opis:Zgłoszona przez SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów ; Ustanowiona przez Dyrektora Spółdzielczego Przedsiębiorstwa Produkcji Garmażeryjnej i Napojów SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców dnia 25 maja 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1986 r
Wydawca:Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: