Chiciak, A. ; Radłowska, Krystyna ; Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych dnia 23 marca 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1976 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
27 lut 2023
27 lut 2023
17
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4806
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Musztarda BN-76/8132-08 | 27 lut 2023 |
Radłowska, Krystyna Idzior, Hieronim SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Skorupska, Iwona Graczyk, Danuta Mindzio, Alicja Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Gałecka-Wiercioch, Jadwiga Ewa SPOŁEM CZSS Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.