Radłowska, Krystyna ; Idzior, Hieronim ; SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Zgłoszone przez SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych dnia 22 października 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 lipca 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
29 mar 2023
29 mar 2023
17
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4930
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przyprawy - Ocet winny BN-76/8192-01 | 29 mar 2023 |
Chiciak, A. Radłowska, Krystyna Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Skorupska, Iwona Graczyk, Danuta Mindzio, Alicja Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych. Oprac.
Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.